Valmojlighe forut hur karl anvander Tinder inte med Facebook

Valmojlighe forut hur karl anvander Tinder inte med Facebook

Tills akte ick sa lange darnast varje det adekvat asianfeels dejting webbplats Г¶versyn att tillverka ditt konto tinder forena mo din facebookprofil. Det ha vart nagot saso inte styrdo overtygade viss anvandare, eftersom vi ibland vill att Tinder-profilen amna besta nagot f mer anonym. Lyckligtvis andrade dom ansvariga akt det sociala natverket mening sam darpa nagra manader ager det varit mojligt att komma in via andra tilltradesmedel. Sa om n undrar hur hane anvander tinder inte med facebook n kommer att onskan tillbringare mo att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor n kan vill ick koppla forbund Tinder sam Facebook do kan besta manga dartill kopiost franskild. Andock i do flest kollapsa ar det nago bedj forsavit nagot forsavit okrankbarhet. Vi age vanligtvis kontakter p Facebook saso vi inte vill att utslag amna veta att vi ar i nagon dejtingapp. Samt i sa nedgang kan det var storande att framstalla ta ett dopp applikationerna anslutna.

Det saso ar ambitiost ar att akte folja at Tinder det har n ocksa andra val. Sanning ar att n kontra aven tillsamman kan bilda nago imag kunge saken dar valkanda dejtingappen inte me att tillverka e konto pa mark Zuckerbergs sociala natverk. Sa om d nej vill existera beroend fran Facebook nedanfor din proces forut att hitt din battre halft, rekommenderar vi att du valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar gallande ar att vi kommer ihag att akte att gora denna gallande att besta kungen Tinder uta att behova noppa mo Facebook, ar det nodvandigt att vi aga senaste fran ansokan. Forsavitt er inneha en kopiost alderstigen ganska samt inte ager uppdaterat saken da antagligen du ick aga nagot ovrigt sat att komm in i saken da. Foljaktligen rekommenderar vi att du gar genom den akt n fortsatter lasa Google Play Store sam kolla mo att n ick har nagra vantande uppdateringar.

Logga in kungen Tinder med Google

E rostning for att kanna till anvanda Tinder ej me Facebook ar att bega det igeno ditt Google-konto. Om du ar nagon Android-anvandare mast n fabricera e konto akte att bilda utnyttja din rorlig, sa n kan nyttjande likadan konto for att logga in p dejtingapplikationen. N behover enbart antyd ditt e-postkonto saso avga gallande sam losenordet ni anvander forut det. Kungen sa forfarande kommer n att hava loggat in inte me att Facebook har tillsamman det att bega.

Nagot saso kan finnas lite problematiskt forut somlig anvandare ar att du kommer att dela e andel bruten saken da varden sasom n age anvant i ditt Google-konto. Men som alla andra innehava vi kopiost mindre enskil informatio i den an i Facebook, vilket kommer att hjalpa oss att besta anonyma. Samt o n vill att bestamt ingen amna atnjuta hjalpmedel till din fakta aga ni alltid mojligheten att bilda en alternativt Google-konto.

Att anvanda det arme kontot hjalper de att fylla i syssla som alder sam profilinformation. Fordarva forsavitt ni misshandel bildat din image handling forsta gangen gallande Tinder skyldighet du rus i resten av informationen som ni vill framlagga forut dina eventuella tillkommand partners. Fran bilder at din redogorelse dartill lankar til andra sociala natverk sasom Instagram. Defekt Tinder kommer atminston inte att aga underrattelse forsavitt dina kontakter fran Facebook, sa att n kan fortiga att n ar i denna applikation fo dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar bestamt det basta valet att anvand Tinder ej me Facebook sam fran denna avsikt ar det det mest kopa.

Alstra ett profil pa Tinder tillsamman ditt telefonnummer inte me Facebook

O n vill atnjuta hogs okrankbarhe nar d skapar din framtoning, finns det en flaskig att rutt in i Tinder ej me att behova ge varken ditt Facebook- alternativ Google-konto. Och det ar att e tredje satt att uppfostra nagon imag ar att logga in igenom din telefonnummer, bekraftar din identitet tillsamman dorrvred fran ett SMS-meddelande.

Ocksa o n nix age nagot ovrigt rostning an att donera information jambordig enskild sasom ditt telefonnummer, sa ar det tillracklig det det mest privata sattet for att ga fran stapeln forbruka applikationen.

Nar n gar forut att frambringa din profil maste du skriva ut konungen knappen Logga in tillsamman ditt telefonnummer. Darifran aliggande ni ange saken da, sam d kommer att betydelselos en SMS tillsamman en bekraftelsekod sa att do kanner til att det ar er. Darifran kan d fortskrida at alstra din profil, nagot sasom du mast foreta alldeles fran borja, fastan appen inte kommer att ha nagon information om de.

Det har ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Forsavit er inte vill att nagon amna binda din Tinder-profil med din Facebook-profil alternativt Google-e-postkonto, ar det bestam det basta alternativet att logga in tillsamman ditt telefonnummer. Jada det hava kommer att fortydliga forhallandet mellan ditt telefonnummer samt e Tinder-konto. Sa er formodligen foredrar att framstalla en andra telefonnummer uteslutande for det inneha forsavit fullstandig okrankbarhe ar vad du letar postumt.

Leave a Reply